Week van het Bos: Ravot je rot in ons toverbos! | The Leaf

Week van het Bos: Ravot je rot in ons toverbos!

De week van 13 oktober tot en met 20 oktober staat in het teken van Week van het Bos. De aandacht wordt gelegd op buiten spelen en ravotten, want dat is niet alleen gezonder, maar maakt je ook creatiever!

Op school zullen de kids al heel wat leren over Week van het Bos en ook de allerkleinsten worden aangesproken. Niemand minder dan Meneer de Uil en de Fabeltjeskrant nemen hen mee naar het grote dierenbos voor een ‘fabeltastische’ Week van het Bos.

Ook op The Leaf Shopping Ternat willen we de kids stimuleren om buiten te spelen, te ravotten, te springen en te rollen. Op zaterdag 19 oktober wordt het speelpark aan de ingang van het park omgetoverd tot een heus toverbos! Zo voorzien we tussen 10 uur en 17 uur heel wat magische kinderanimatie.

In het speelpark wordt een klimparcours gebouwd, waar de kids zich kunnen uitleven. Er wordt een live houtsculptuur gemaakt, er zal een prachtige draaimolen aanwezig zijn en er is ook een springkasteel voorzien. Ondertussen zorgen de kabouters voor een magische sfeer in het toverbos.

Ravot je mee tijdens de leukste week van het jaar?


Volg ons op social media!