Stem voor onze kleurrijke dopjesvis! | The Leaf

Stem voor onze kleurrijke dopjesvis!

In de maanden februari en maart werkten we samen aan het unieke kunstwerk: ‘De Kleurrijke Dopjesvis’. We bouwden een levensgrote vis, gemaakt uit diverse metaalelementen en via openingen in de constructie konden plastic dopjes gedeponeerd worden in de buik van de vis. 

Het kunstwerk is onze deelname aan de wedstrijd ‘Art for All, powered by BLSC’. We wilden niet zomaar een kunstwerk bouwen, maar ook maatschappelijk ons steentje bijdragen. Daarom doneren we alle gespaarde dopjes aan vzw Ternat Dopt Mee en het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (meer info). 

Samen met alle shoppers, winkeliers en buurtbewoners van The Leaf Shopping Ternat hebben we dan ook heel wat plastic dopjes ingezameld. Bedankt! 

We hebben nog een laatste keer jullie hulp nodig! Stem jij ook voor het kunstwerk dat we samen gecreëerd hebben? 

  1. Surf naar de website van Art for All: http://artforall.blsc.eu/nl/Vote

  2. Er zijn 3 categorieën waarin de verschillende kunstwerken zijn onderverdeeld. Ons kunstwerk kan je terugvinden in categorie 3: Retail parken en niet-overdekte shopping centra.
    Om geldig te kunnen stemmen, moet je voor elke categorie een stem uitbrengen. Neem dus gerust een kijkje welk kunstwerk jouw voorkeur wegdraagt in categorie 1 en 2. 

  3. Jouw stem uitbrengen kan je doen door op de knop ‘Stemmen’ te klikken. 

  4. Doorloop de 3 categorieën, bevestig jouw keuze en geef jouw e-mailadres op (dit wordt enkel gebruikt in het kader van de stemming).

  5. Klik op OK

 

Heel erg bedankt voor jullie dopjes, stem en enthousiasme. 

Op maandag 4 april komen we te weten wie de winnaar is. 


Volg ons op social media!