Paasfun op zaterdag 8 april | The Leaf

Paasfun op zaterdag 8 april

Kom op zaterdag 8 april gezellig Pasen vieren op The Leaf Shopping Ternat! We hebben een dag vol animatie gepland voor jong en oud.

Om 11 uur, 14 uur en 16 uur organiseren we een spannende paaseierenzoektocht in de speelweide. De kinderen krijgen een mandje om op zoek te gaan naar de verstopte paaseieren. Aan het einde van de zoektocht kunnen ze hun mandje omruilen voor een lekker zakje paaseieren.

Laat je kinderen zich omtoveren tot hun favoriete dier of superheld bij onze schminkers. En ze kunnen ook op de foto met Sofie The Leaf en de paashaas.

Als kers op de taart krijgen we bezoek van een mobiele kinderboerderij. Er zijn dieren zoals een ezel, een mini-paardje, geiten, schapen, kippen, konijnen en meer. Boer Patrick zal de kinderen alles vertellen over de dieren en samen kunnen ze de dieren eten geven, kammen en aaien.

Kom tussen 10u30 en 17u00 langs en geniet van een gezellige dag met de hele familie.Terwijl de kinderen zich uitleven, kan jij ondertussen de nieuwe collecties ontdekken bij onze winkels en op het gemak jouw boodschappen doen voor het paasweekend. 


Volg ons op social media!