Kom de paashaas helpen op zaterdag 30 maart | The Leaf

Kom de paashaas helpen op zaterdag 30 maart

Op zaterdag 30 maart barst het van de paaspret op The Leaf! Kom tussen 11 en 17 uur langs voor een spetterende paaszoektocht die ongetwijfeld voor heel wat plezier zal zorgen. 

Wat mag je verwachten: 

De paashaas komt langs met zijn enthousiaste helpers, maar ze hebben hulp nodig bij de voorbereidingen voor Pasen! 

  • Ga op zoek naar Konijn Kok. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de chocolade en heeft je hulp nodig om te beslissen welke chocolade perfect is voor Pasen. Proef de chocolade aan de chocoladefontein en geef je oordeel. 
     
  • Ga op zoek naar Mechanieker Konijn Miel. Hij is verantwoordelijk voor het vullen van de paasklokken en kan wel wat extra handen gebruiken. Help hem bij het vullen van de klokken met de juiste paaseitjes. 
     
  • Ga op zoek naar Knutselkonijn. Samen kunnen jullie je creativiteit de vrije loop laten en kan je jouw eigen paaseitje kleuren in je favoriete kleuren. 
     
  • Ondertussen zal de paashaas zelf ook rondlopen om te helpen waar nodig en om samen met jou op de foto te gaan. 

Praktische info: 

Start je avontuur bij de stand tussen GIKS en Albert Heijn en haal daar een deelnameformulier op. Tijdens je speurtocht ontdek je ook leuke vragen en raadsels in de etalages van onze winkels. 

Heb je alle opdrachten volbracht? Ruil dan je ingevulde formulier in voor heerlijke chocolade. 

Maar er is meer! 

We krijgen die dag ook bezoek van de kinderboerderij. Kom na de speurtocht dus zeker even langs om de schattige dieren te begroeten. 

Maak van deze dag de perfecte start van de paasvakantie. Bij onze winkels vind je de nieuwste collecties, de leukste decoratie om de lente in huis te halen en je kan er ook al jouw boodschappen doen voor een heerlijk paasmenu. 

Mis het niet, tot dan!

 


Volg ons op social media!