Het zomert op The Leaf | The Leaf

Het zomert op The Leaf

Deze zomer sta jij in het middelpunt! Leg jezelf in de watten dankzij onze winkels op The Leaf en maak er een bruisende zomer van. Onze troeven: de leukste winkels verzameld op 1 locatie, ontspannen shoppen in openlucht en gratis parking voor de deur van je favoriete winkels. 

Vink snel onze vakantie checklist af: 

  • Ontspanning en elektronica

Rust en ontspanning. Het is belangrijk om af en toe eens een momentje voor jezelf te nemen. Of je nu een nieuwe hobby wil uittesten of de sportzomer wil volgen op groot scherm, bij Action en Vanden Borre word je verrast door een uitgebreid assortiment aan elektronica, hobby artikelen en meer. 

 

  • Beauty en apotheek

De geur van zonnecrème doet ons meteen wegdromen naar verre bestemmingen. Haal de zomer in huis met een lekker geurtje en nieuwe huidverzorging. Vergeet je zeker ook niet te beschermen tegen de zon en de huisapotheek aan te vullen. De medewerkers bij ICI Paris XL en Medi-Market staan voor je klaar met deskundig advies.

 

  • Kledij

Of je nu thuisblijft of je vertrekt op reis, het is altijd aangeraden om rekening te houden met warm, maar ook regenachtig weer. Tijd dus om die kleerkast van jou te vullen met zomerse kleedjes en leuke sandalen, maar ook warme sweaters en gemakkelijke sneakers. Onze fashionwinkels e5 mode, GIKS, JBC, LolaLiza/Hunkemöller en Torfs staan steeds voor je klaar met het beste advies. 

 

  • Decoratie en klusjes

Ben je van plan om je huis deze zomer een make-over te geven? Bij Brico en Leen Bakker zit je goed voor alle grote, maar ook kleine doe-het-zelf klusjes en de mooiste decoratie en accessoires.


 

  • Boodschappen en lekker eten

Bij Albert Heijn vind je alles om een geweldige barbecue te organiseren, maar ook alle producten voor jouw wekelijkse boodschappen. Heb je even geen zin om zelf te koken? Kom bij Lunch Garden genieten van een lekkere lunch of diner. 

 


Volg ons op social media!