Eindejaar op The Leaf | The Leaf

Eindejaar op The Leaf

December… de gezelligste periode van het jaar! Ontdek de magie van Kerstmis op The Leaf Shopping Ternat. Wat mag je verwachten? 

Zaterdag 10 december 

Brrr, it's cold outside! We verwarmen al onze klanten met een lekkere Glühwein of een warme chocomelk (zolang de voorraad strekt).
Hoe kan je een warm drankje verkrijgen? Op de promenade zullen 2 medewerkers in een foute kersttrui rondlopen met een winterse steekkar. Op vertoon van een kassaticket krijg je een gratis warm drankje. Onze medewerkers zijn aanwezig van 10 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17 uur. 

Zaterdag 17 en zondag 18 december

Ho ho ho! Kom de Kerstman ontmoeten op The Leaf. Net voor de Lunch Garden installeert hij tijdelijk zijn woonkamer en kan je hem daar ontmoeten en zelfs met hem op de foto gaan. Ondertussen lopen ook de kerstelfen rond met heel wat lekkers en verspreiden ze een gezellige kerstsfeer. 

Wanneer? Zowel op zaterdag 17 als zondag 18 december van 10 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17 uur. 

Shoppen

Voor al jouw eindejaarsinkopen ben je meer dan welkom bij onze winkels: jouw boodschappen, een feestoutfit, leuke cadeautjes en gezellige decoratie. Zet het nieuwe jaar in zonder zorgen. 

De openingsuren van onze winkels tijdens de eindejaarsperiode? Ontdek het snel hier

 


Volg ons op social media!