Dikketruiendag: fiets mee en win! | The Leaf

Dikketruiendag: fiets mee en win!

Bij The Leaf Shopping Ternat kan je ontspannen shoppen, maar we gaan graag een stapje verder. We hebben ook een groot hart voor de natuur. Dat merk je aan tal van kleine en grote initiatieven. En binnenkort komt er opnieuw zo’n groot initiatief aan. Op dinsdag 12 februari 2019 is het “Dikketruiendag” en dit jaar staat de “Dikketruiendag” in het teken van de fiets.

 

Wist je dat?

Op The Leaf Shopping Ternat hebben we al heel wat stappen ondernomen om het fietsen te stimuleren. Zo hebben we verschillende, veilige fietspaden en fietsenstallingen over de hele site. De elektrische fietsen kunnen ook opgeladen worden voor de winkels. Is de bandenspanning van jou fiets wat laag? Dan kan je jouw fietsbanden oppompen aan de “E-tree”, onze boom met zonnepanelen in het midden van de parking.

Naar aanleiding van Dikketruiendag willen we een extra fiets-engagement aangaan. We willen graag samen met jullie een heus klimaatpeloton samenstellen.

 

Een klimaatpeloton?

We hebben The Leaf Shopping Ternat geregistreerd bij de Dikketruiendag als klimaatpeloton. Zo hopen we om samen met jullie de doelstelling ‘Klimaatronde van Vlaanderen: 500 km’ te halen. Het doel is om samen minstens 500 km te fietsen tussen maandag 28 januari en dinsdag 12 februari.

 

Win een elektrische fiets of één van de vele andere prijzen!

Heb jij meegedaan aan onze actie en minstens 10 kilometer gefietst? Laat ons weten hoeveel kilometers jij gefietst hebt en win een elektrische fiets of één van de vele andere prijzen.

 

Gratis drinkbussen voor alle fietsers!

Voor al onze fietsers hebben we ook een leuk cadeautje voorzien. Op dinsdagmiddag 12 februari (tussen 13u30 en 16u30) zal onze mascotte Sofie The Leaf een mooie drinkbus uitdelen aan alle fietsers die aanwezig zijn op The Leaf Shopping Ternat!

 

 


Volg ons op social media!