Bezoek van de paashaas op zaterdag 16 april | The Leaf

Bezoek van de paashaas op zaterdag 16 april

Op zaterdag 16 april vieren we Pasen op The Leaf Shopping Ternat en we hebben heel wat leuke activiteiten voor de kinderen in petto. 

Tussen 10u30 en 17u30 kunnen ze terecht in de speelweide en zullen ze op de parking kunnen springen en spelen op het springkasteel en de big slide. In de lentetuin kunnen ze gratis deelnemen aan creatieve workshops, waar ze onder begeleiding mooie kunstwerkjes zullen maken. Ook krijgen we bezoek van de paashaas en Sofie The Leaf

Als klap op de vuurpijl organiseren we (gratis) een paaseierenzoektocht. Op 3 momenten (om 11u, 14u30 en 16u30) kan je deelnemen aan de zoektocht. De kinderen krijgen een mandje waarmee ze op zoek kunnen naar de verstopte paaseieren. Op het einde van de zoektocht kunnen ze hun mandje inruilen voor een lekker zakje paaseieren. 

Terwijl de kinderen zich uitleven, kan jij ondertussen de nieuwe collecties ontdekken bij onze winkels en op het gemak jouw boodschappen doen voor het paasweekend. 

Op zondag 17 april en maandag 18 april kunnen de openingsuren van onze winkels afwijken. Ontdek hier welke winkels open zijn. 


Volg ons op social media!